old-4889463_1920.jpg

Jatkona eiliseen ”miltä näyttää parempi?” kysymykseen, jonka voit itse määritellä.

Valitse yksi tai kaksi asiaa jotka teet tänään sen eteen. Pieni toiminta ja tulokset ovat jotain. Jotain on enemmän kuin ei mitään. Ajattele jokaista päivää maratoonin askeleina, mihin suuntaan otat tänään askeleita?

Meidän täytyy aloittaa näyllä halutusta lopputuloksesta ja meidän täytyy alkaa tekemään näystä totta mahdollisimman pian.

Pienet askeleet, pienet voitot ovat tärkeitä. Vielä tärkeämpää on saada momentumia: liikettä joka tekee siitä seuraavasta liikkeestä vaivattomampaa. Alkuun ja vauhtiin pääseminen on vaivalloista. Jo pelkästään näkeminen vie valtavasti energiaa.

Ihminen näkee vain sen mihin hän keskittyy. Suurinta osaa maailmasta me emme edes näe. Sen vuoksi paremman näkeminen on niin valtavan tärkeää. Myöskin sellainen mikä on parempaa, mutta millä itsesi kannalta ei ole mitään roolia ei ole merkityksellistä.

Me elämme merkityksestä ja tahdomme olla merkityksellinen. Merkityksistä tulee totta tekemisen kautta. Etsi siis asioita joita voit tehdä näkysi eteen olivatpa ne miten pieniä tahansa.

Kun päiviä kuluu, niin huomaat kumulatiivisen vaikutuksen. 300 päivän päästä toiminta on huomattavasti helpompaa, kuin ensimmäisenä päivänä. Fyysisesti sinussa on 300:ssa päivässä tapahtunut muutoksia: jokainen toiminta on vahvistanut aivoissasi neuronien yhteyksiä ja se on luonut sinne tietyn kaavan, joka aktivoituu alkaessasi toimintaan.

Muista tämä: jokainen teko vahvistaa, jokainen tekemättä jättäminen heikentää näitä rakenteita meissä.

Kirjoittamalla minusta tulee enemmän kirjoittaja. Juoksemalla minusta tulee enemmän juoksija. Joka kerta kun valitsen kävellä juoksemisen sijaan, niin minusta tulee enemmän kävelijä ihminen kuin juoksijaihminen. Ja tänään tehtävillä valinnoilla päätän sitten mitä minusta lopulta tulee.

Pienestä aloittamisen oivallus on ymmärtää syy-seuraussuhteita: aina on jotain mitä voit tehdä. Toimintaa ja tuloksia edeltää tietty tekojen ja tulosten ketju. Ala tutkimaan syitä ja seurauksia, ja tee jotain pientä tänään.

Etene kohti runsautta.

 

Iloista ja energistä päivän jatkoa!

Janne