Morsiamen ajatuksia avioliiton merkityksestä.

Hääinnostusta vaikka muille jakaa! ❤

Joulun aikaan keskitymme usein lahjoihin, herkkuihin ja koristeisiin ja unohdamme joulun todellisen merkityksen, Kristuksen syntymäjuhlan.

Samoin voi käydä joskus häiden kanssa. On ihanaa valmistella juhlia ja ostaa häämekko, mutta joskus se kaikista tärkein, avioliittoon valmistautuminen unohtuu.

Tähän mennessä olen keskittynyt blogissani nimenomaan häihin, mutta tämän postauksen haluan omistaa omille ajatuksilleni avioliitosta ja sen merkityksestä minulle.

Avioliitto on talo, joka rakennetaan kestämään koko loppuelämän

Aloitan itse keksimälläni vertauskuvalla. Kuvittele, että olet rakentamassa taloa. Millaisen talon rakentaisit, jos sinun olisi tarkoitus asua siinä vain muutama yö tai viikko? Todennäköisesti jonkinlaisen majan, sillä ei olisi järkeä nähdä valtavaa työtä vain muutaman yön takia. Majassa olisi hauska asua muutama yö, eikä sen eteen tarvitsisi nähdä isoa vaivaa tai sijoittaa omaisuutta.

Jos on tarkoitus rakentaa talo koko loppuelämäksi, suhtaudut sen rakentamiseen eri tavalla. Panostat hyviin materiaaleihin, rakennat perustuksen huolellisesti ja teet paljon työtä talon eteen, joka kestää koko loppuelämän. Talon valmistuttuakaan et vain luota, että…

View original post 382 more words