nature-2730983_640.jpg

Vain siitä mitä omistaa, voi antaa.

Elinvoima on energiaa joka sinulla on käytössäsi. Voit valita käyttää elinvoimaasi joka vahvistaa omaa ja muiden ihmisten hyvinvointia, tai sitten tietenkin vaihtoehtona myös käyttää sitä siten, että se heikentää.

”Jos jossakin elämäni vaiheessa valitsen pidättäytyä kaikesta, joka vähentää hyvinvointia, se ei tapahdu syyllisyydestä tai pelosta vaan rakkaudesta elämään.” – Jari Sarasvuo, Sisäinen tuli

Elinvoima muuttaa muotoaan. Tietoisella mielellä pystymme esimerkiksi tarkoituksesta ammentamaan merkittäviä määriä elinvoimaa ja energiaa. Sitä syvempään tarkoitukseen kytkeydymme, sitä suurempi määrä energiaa meillä on käytössämme.

Sitä suurempaan merkitykseen me kytkeydymme, sitä suuremman energian saamme. Energiaa josta riittää myös muille jaettavaksi ja annettavaksi. Ihmisen sosiaalisissa järjestelmissä toisiin ihmisiin sijoitettu energia palautuu takaisin.