eagle-57229_640.jpg

Kaikilla sankareilla, sinullakin on piilotettuja voimia. Voimia, joiden olemassa olosta et ole vielä tietoinen. Nämä voimat voivat olla myös muille vielä toistaiseksi mysteeri. Ne ovat mysteeri, koska et ole vielä tavannut sitä ihmistä joka nämä voimat sinussa näkee tai kykenee tuomaan esiin.

Palapelistä puuttuu vielä yksi yhdistävä palanen.

Se palanen saattaa löytyä pikemmin kuin aavistatkaan. Elämästä tekee jännittävää näiden puuttuvien palasten löytäminen, siihen on mahdollisuus joka hetki ja joka päivä. Suosittelen etsimään näitä palasia joka päivä.

Puuttuvat palat omista salatuista voimistamme saattavat olla niin pieniä lahjoja ettemme huomaa niitä, ellemme pysähdy välillä päätteeksi tarkastelemaan niitä. Aluksi ne eivät saata edes näyttää lahjoilta lainkaa, vaan joltain aivan muulta. Jotkin asiat näyttäytyvät lahjoina vasta myöhemmin elämässä tarkasteltuna.

Kyky havainnoida ja arvostaa sitä mitä on arjessa kuuluu läsnäolotaitoihin. Mikäli alat kehittämään läsnäolotaitojasi löydät omaan ja muiden elämääsi lisää voimaa joka päivä. Lisäksi kykenet arvostamaan muiden antamia lahjoja niiden antamassa mitassa. Parasta ei kuitenkaan ole lahjojen saaminen vaan antaminen. Antaminen on itsessään sekä sinua, että muita vahvistava valinta.

Nyt antamisesta innostuneena voit alkaa miettimään mitä ja miten kannattaa oikeastaan antaa. Antamisessa on ehtoja: sen tulee olla vaikuttavaa. Täytyy ensin ymmärtää mitä ihminen juuri nyt tarvitsee ja kykenee käsittelemään. Lisäksi täytyy saada ihmisen huomio sellaisella tavalla, että hän on valmis vastaanottamaan. Vasta sen jälkeen voi alkaa antamaan.

”Ihminen ei tiedä kuinka paljon välität, ennen kuin tietää kuinka paljon ymmärrät.” – Theodore Roosevelt

Sinulla on paljon annettavaa erilaisissa tilanteissa. Olet saanut paljon, olet vahva. Mieti omia vahvuuksiasi, mikä tekee sinusta sinut? Onko sinulla määritteleviä kokemuksia elämässäsi?

Ihmisinä olemme ainutlaatuisia sekä geneettisesti, että kulttuurillisesti. Erilaisuus on sellainen voimavara, josta kannattaa ammentaa kun miettii mitä voi antaa. Ennen kuin annat, yritä ymmärtää.

Olet oman elämäsi sankari päivittäin tekemiesi pienten valintojen kautta. Mitä valitset nähdä? Miten valitset nähdä? Miten valitset ajatella? Miten valitset puhua? Miten valitset toimia?

Kaikilla näillä valinnoilla on seuraamukset. Voit ammentaa valinnoillasi ja tulla vahvistua joka päivä enemmän sellaiseksi ihmiseksi, joksi haluat tulla. Tuleminen on tietoinen valinta, sinussa tämä mahdollisuus on jo. On myös monta muuta vaihtoehtoa, jotka saattavat avautua tai saattavat jäädä avautumatta.

Olet sankari, tiesitpä sitä itse tai et. Voit päättää omasta elämästäsi ja esimerkilläsi tulet vaikuttamaan useampiin ihmisiin mitä arvaatkaan.

Tärkein valinta mitä voit tehdä on nyt tapahtuva valinta.

Iloa, energiaa ja viisaita valintoja!

Janne