mushroom-3659165_640.jpg

Elämä asettaa eteemme kaikenlaisia vastoinkäymisiä, kyse on siitä miten me reagoimme niihin ja sitä kautta osoitamme kypsyyttä ja kasvuamme.

Miten sinä suhtaudut epäonnistumiseen? Minä en pidä epäonnistumista oikein edes sanana, koska se on aivan kuten Edison oivalsi: ainoastaan yksi tapa tehdä asia joka ei toimi tässä yhteydessä. Oppimista.

Samaa ajatusta sovellan myyntityössä vaikkapa potentiaalisten asiakkaiden etsimiseen: oppimista, mikä kannattaa ja mikä ei kannata. Kommenttina pakko mainita, että onpa muuten turhauttavaa jos jokaisen kuvitellun liidin tai kontaktin kanssa reagoisi vaikkapa turhautumalla sellaisiin asioihin jotka eivät ole omassa päätäntä vallassa.

Kannattaa olla itsensä kanssa tarkkana: aina kun päivittelee sitä mikä on muista ihmisistä tai ympäristöstä, kiinni niin menetämme omaa hallinnantunnettamme. Kun menetämme hallinnantunteemme niin tekeminen ja kasvaminen laamantuu.

Kasvussa on kyse oppimisesta ja eteenpäin menemisestä.

Oletko valmis kasvamaan? Mitä aiot sen eteen tehdä tänään?

Mikäli et tiedä mistä aloittaa, niin suosittelen lukemaan vaikkapa Ikigai: merkityksellisen elämän manuskripti – blogin.