Posin kautta

vastoinkäymiset vahvistaa

Taustatietoa

Posin kautta blogin tarkoitus

Posin kautta blogissa on kyse todellisuudesta ja kyvystä rakastaa todellisuutta sen vallitsevasta olosuhteesta huolimatta. Todellisuudessa on paljon hyvää, sen epätäydellisyydestä huolimatta.

Buddha kuvasi todellisuuden luonnetta kärsimykseksi ja sitten hän kiteytti asian Posin kautta, että on olemasa myös tie pois tuosta kärsimyksestä ja sitten hän kuvasi menetelmän, jolla tämä onnistuu. Posin kautta blogi pohtii sekä Buddhan, että monien muiden filosofien, tieteen ja uskontojen erilaisia menetelmiä käsitellä todellisuutta.

Kirjoittajan ja blogin taustasta

Nimeni on Janne Piiroinen. Idea kirjoittaa Posin kautta blogia tuli minulle tahdosta ja tarpeesta jäsentää ja jakaa ajatteluani etenkin Trainers’ House kollegoideni ja ystävieni kanssa vuonna 2017. Myös sen jälkeen olen nähnyt Posin kautta blogin erinomaisena tapana ja kanavana jäsentää monenlaisia ajatuksia ja tutkia näkökulmia.

Julkaisujen määrä on vaihdellut lähes päivittäisestä, verkkaisempaan jopa kuukausien julkaisuväliin. Syitä vauhdin hidastumiseen ovat olleet etenkin kirjaprojektit joita olen kirjoittanut. Ensimmäinen kirjani Suuruus sinussa: matkaopas myönteisten mahdollisuuksien maailmaan julkaistiin vuonna 2020. Toinen kirja Bitcoin: Avain vapauteen (www.avainvapauteen.fi), jonka kirjoitin yhdessä ystäväni Toni Heiskasen kanssa julkaistiin vuonna 2021.

Kaikki kirjat ja blogit olen kirjoittanut ja julkaissut omakustanteisesti.

Yhteystiedot:

Twitter:  https://twitter.com/janne_piiroinen

Sähköposti: janne@amorfati.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: