Posin kautta

vastoinkäymiset vahvistaa

Suuruus sinussa -kirja

Suuruus sinussa, matkaopas myönteisten mahdollisuuksien maailmaan käsittelee arvoja, hyveitä ja niistä seuraavia vaikutuksia. Keskitymme kirjassa kolmeen arvoon: totuuteen, rakkauteen ja rohkeuteen, sekä siihen miten nämä arvot ilmenevät suuruutena meidän elämässä.

Janne Piiroinen kiteyttää 11 vuoden aikana opitut viisaudet ja virheet kansantajuisesti ymmärrettävään muootoon. Kaiken kaikkiaan kirja on lopullinen synteesi 250:stä kirjasta, päivittäisestä meditaatiosta ja tekemisen jälkeisestä reflektoinnista.

Lopputuloksena kirjassa on ajattelutaitoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Ajatuksena on ollut saada myönteinen ja kohottava kokonaisuus.

Ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme on vaikutuksia ja elämämme kaikilla valinnoilla voimme päättää minkälaisia ne vaikutukset ovat. Matkassa myönteisten mahdollisuuksien maailmaan ei ole kyse täydellisyydestä vaan yrityksestä, erheestä ja eteenpäin matkaamisesta.

Kirja on ikuinen matkalippu sinulle tai läheisellesi myönteisten mahdollisuuksien maailmaan. Vaikka eksymmekin, niin voimme aina palata siihen aikeeseen luoda myönteisempiä mahdollisuuksia itsellemme ja kaikille muille kanssaeläjille.

Ennakkotilaus

Voit ennakkotilata kirjan tästä linkistä: https://holvi.com/shop/amorfati/

Iloa ja enerigaa!

Ystävällisin terveisin,

Janne Piiroinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: