Kaikki mitä elämässä on, niin on.

Kärsimys syntyy siitä, että toivoo asioiden olevan jotain muuta mitä ne on.

Osaltaan asiat ovat sinun tietoisia valintojasi ja suurimmalta osalta ne ovat paljon sinua suurempien voimien seurausta.

Sillä pienellä osalla mitä sinä voit ja kykenet tekemään elämäsi päivinä voi olla samalla yllättävä vaikutus – tai sitten yllättävän mitätön vaikutus.

Vähäisiä ovat ne asiat mitä tiedämme.

Meitä moninkertaisesti suurempia ovat asiat, joita emme tiedä.

Aivan suunnattomia ovat asiat, joita emme tiedä, että emme tiedä.

Saatamme oppia liian hitaasti tai liian myöhään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Viisas ihminen osaa muuttaa toimintaansa ja päätöksiään. Esimerkiksi minä muutin mielipiteeni bitcoinista parissa merkittävässä käänteessä. Ensin kun ostin sitä, ja sitten kun siirsin siihen suurimman osan sijoituksistani. Nykyään mittaan omaisuuteni arvoa bitcoinissa.

Microstrategyn Michael Saylor on myös muuttanut mielipiteensä bitcoinista ja sanoi, ettei hän ole liian ylpeä oppimaan.

Elämässä tulee mahdollisuuksia ja tulee tilanteista, joista voimme hyötyä tai sitten voimme tarttua toimeen. Tietenkin tietämättömyytemme ja piittaamattomuutemme maksaa meille. Kaikista hyvistä asioista kannattaa maksaa hintaa. Mitään hyvää ei tule ilman uhrauksia.

Uhraus on kirjaimellisesti se hinta siitä hyvästä ja niistä opeista.

Elämä on runsas paikka, kun opimme keskittymään rajallisella ymmärryksellämme totuuteen.

Kaikki asiat mitä meillä on elämässä läsnä ovat tuskamme ratkaisun palasia. Kunhan vain opimme hahmottamaan palapelin oikein. Käytä nykyhetkeäsi!

Iloista ja energistä illan jatkoa!

Janne

P.S. 27.12. saatavilla ilmainen Internet of Money –kirja. Suosittelen lämpimästi lataamaan ja lukemaan. Kyseessä ensimmäinen kirja, jonka luin bitcoinista 2017.