Kirjoitan, jotta voisit löytää iloa. Ilo on tässä ja kaikissa hetkissä, mikäli sallit sen olevan.

Kirjoitan, jotta voisit löytää energiaa. Maailmankaikkeus on täynnä energiaa, se muuttaa jatkuvasti muotoaan. Sinäkin voit kokea sen energian tässä hetkessä tarkkailemalla.

Kirjoitan, jotta voisit löytää voimaa. Voima on kokemus kyvystä saada asioita aikaiseksi. Voima voi toki olla fyysistä kykyä myös, mutta ennen kaikkea näen sen psyykkisenä kykynä. Ihminen on rajallinen, mikäli hän rajoittaa fyysiset kykynsä kehon fyysisiin kykyihin ja kovin voimakas kun hän lopettaa rajoittamasta.  Konkreettinen esimerkki on: paljonko ihminen pystyy kaivamaan maata ilman työkaluja ja sitten vaikka lapion tai kaivinkoneen kanssa? Erot ovat merkittäviä. Kaikki alkaa siitä psyykkisestä voiman ja pystyvyyden kokemuksesta. Voima on tässä hetkessä, mikäli päätät mitä teet ja mitä et tee ja sitten toimit päätöksesi mukaisesti.

Iloa, voimaa ja energiaa sinulle!