wave-1913559_640.jpg

  1. Itsepuheen tarkkailu. Miten puhut itsellesi? Onko puhe myötätuntoista vai vihaista? Puhuisitko noin parhaalle ystävällesi?
  2. Näkökulmien voima. Mitä jos tämä tilanne olisikin äärimmäisen hyvä? Mitä hyötyä tästä ainakin on? Käännä tilanne täysin päälaelleen. Täysi käännös näkökulman kanssa on hauskaa ja se auttaa löytämään energiaa vastoinkäymisten kohdatessa.
  3. Myönteisten asioiden löytäminen nykyhetkestä. Vaikka kohtaatkin torjuntaa, niin voit silti valitessasi nähdä ne monta muuta asiaa mitkä ovat hyvin nykyhetkessä.
  4. Kiitollisuus myönteisille asioille. Kun löydät myönteisen asian, muista olla kiitollinen sille. Älä ota mitään mitä sinulla on itsestäänselvyytenä koska mikään mitä on ei ole itsestäänselvyys.
  5. Rakkaus nykyhetkeen. Arvosta koko sitä syiden- ja seurauksien ketjua, jota kautta olen päätynyt olemaan tässä ja nyt. Isompi kuva antaa näkökulmaa, voimaa, energiaa, iloa ja arvostusta siihen mitä on.
  6. Muista olevasi kuolevainen. Toistaiseksi kukaan ei ole selvinnyt elämästä hengissä. Vaikka maailma on edelleen turvallisempi paikka kuin ikinä koskaan aikaisemmin, niin kuolema on silti lopulta korjannut omansa. Elämä on lyhyt, mieti mitä tahdot elämälläsi antaa ja ryhdy antamaan jo tänään.
  7. Energian suuntaaminen nykyhetkeen. Älä viivyttele toiminnan kanssa, mieti miten tämän hetken tekeminen palvelee sinun tarkoitustasi. Mikäli ei palvele niin pysähdy ja tee jotain mikä palvelee.
  8. Itsensä rakastaminen. Rakasta itseäsi, niin kuin henkesi riippuisi siitä.
  9. Myötätuntoinen eläminen. Kun rakastat itseäsi, niin laajenna myötätuntoa myös muihin eläviin olentoihin yksin kerrallaan. Voit aloittaa vaikkapa lähimmäisistäsi.
  10. Armo. Anteeksianna itsellesi ja muille.

Iloista ja energistä illan jatkoa!

Janne