glass-ball-2181472_640.jpg

Voit etsiä lpäi universumin jotakuta joka ansaitsee rakkauttasi kuin sinä itse. Tuota ihmistä ei löydy mistään. Sinä itse, avain kuten kuka tahansa muu tässä maailmassa ansaitset sinun rakkautesi. – Buddhan ajatusta mukaillen

Kuka muu sinua tästä muistuttaisi jos et sinä itse?

Eteenpäin meneminen elämässä saattaa tarkoittaa oikean liikkeen vahvistamista joka päivä.

Oikeiden asioiden tekeminen vie ajallisesti joko saman verran tai vähemmän. Vähemmän se vie koska opit tekemään oikean asian nopeammin ja nopeammin. Ihan fyysisesttikin aivorakenteisessasi tapahtuu sellaista vahvistumista, että sähköiset signaalit toimivat nopeammin.

Tietenkin voit yrittää ottaa lisää ja lisää tekemistä kunnes huomaat ettei vuorokausi ajallisesti riitä. Ihmiskeho ei kestä loputonta kuorman ottamista.

Pääasiassa ihminen vahvistuu kun se tekee asioita. On olemassa kuitenkin piste, jossa uuden kuorman ottaminen ei kuitenkaan enää vahvista, vaan tuhoaa ja heikentää.

Tunnista tämä piste. Kuka muu sen muka tekisi jos et sinä itse?

Sinun täytyy olla oman elämäsi auktoriteetti. Sinun tulee tuntea faktat. Kun haluat mennä eteenpäin on tarpeen tehdä asioita ja vaatia itseltään.

Toisinaan täytyy tunnistaa piste jossa kaikki tarpeellinen on tehty ja nyt on aika armahtaa, hengähtää ja teroittaa sahaa.

Kannattaa tehdä. Kannattaa yrittää.

Päästä irti täydellisyyteen pyrkimisestä. Miksi yrittää täydellistä kun epäonnistuminen on ystäväsi? Tee parhaasi, päästä irti ja katso mitä siitä seuraa. Ylilaatu on yhtä paha asia kuin alilaatukin.  Tee parhaasi ja päästä irti. Kun tätä toistot tuhat kertoa ja seuraat palautetta, sinusta saattaa tulla hyvä.

Kuka muu muka päästää irti täydellisyydestä jos et sinä?

Kuka muu muka muistaa kiittää, ellet sinä itse?

Kuka muu muka muistaa anteeksiantaa, ellet sinä itse?

Kuka muu muka muistaa rakastaa, ellet sinä itse?

Kuka muu muka muistaa pelata sinua paremmaksi, ellet sinä itse?