austria-4046557_640.jpg

Pyrkimys erinomaisuuteen muuten johtaa vääjämättä siihen, että tekeminen on maailmanluokan tasolla.

Maailmanluokka siis tarkoittaa, että vertailukohtana on koko planeetan tekeminen.

Toisaalta pyrkimys erinomaisuuteen ei nimenomaan pyri vertaamaan kehenkään muuhun kuin omaan tekemiseensä hetki hetkeltä ja päivä päivältä. Pyrkimys erinomaisuuteen johtaa automaattisesti omien taitojen kehittämiseen suhteessa siihen mitä ne voivat parhaimmillaan olla.

Kaksi kohtaa jossa arvon tuotto on suurimmillaan:

  • Jonkin asian näkeminen sen näyn todeksi tekeminen.
  • Arvon kommunikointi joka myös markkinointina tunnetaan.

Aineettomien palveluiden osalta arvon kommunikointi on erityisen tärkeässä asiassa. Miten ihminen voi tietää saavansa sen mitä hän tarvitsee, mikäli hän ei kykyne näkemään sitä? Ihmienn tarvitsee todisteita. Todisteet auttavat uskomaan.

Usko liittyy vahvasti saavuttamiseen.

Toisin kuin pop self-help kirjallisuudessa sanotaan mitä tahansa mitä uskot, et voi saavuttaa.

Sinun täytyy ensin tuntea nykytilasi: missä olet nyt.  Nykytilassa voit matkustaa mielenkiintoisiin paikkoihin aika ja tila-avaruudessa. Mihin tahansa et pääse. Moniin paikkoihin voit päästä mikäli olet valmis sen matkan hinnan kustantamaan.

Useimmiten se matkanhinta on tunnehintaa, työtä, valintoja tai jotain muuta vaihdannan välinettä.

Päätöksenteon ja opastuksen jälkeen tärkein asia on harjoitella tarkoituksenmukaisesti. Tarkoituksenmukainen harjoittelu vaatii uskoa. Kukapa jaksaisi treenata 80% tehoilla jos on mahdollisuus kokeilla täysiä. Kyse on malttamattomuudesta.

Pyrkiessä erinomaisuuteen kannattaa pysytellä läsnä. Erinomaisuus syntyy kaikesta siitä palauttesta jonka kykynet ottamaan vastaan.