dolmen-456997_640.jpg

Rakasta kohtaloasi. Rakasta ennen kaikkea itseäsi ja sitä missä sinun elämäsi on. Elämäsi rakastaminen tarkoittaa sen hyväksymistä ja siitä täyden vastuun ottamista. Se missä olet nyt, on täysin sinun.  Kun oivallat nykyhetken voiman ja kykysi liikkua nykyhetkessä haluaamaasi suuntaan, et tule enää pettymään.

Tulet kohtaamaan vastoinkäymisiä. Vastoinkäymiset vahvistavat sinua. Vastoinkäymiset koettelevat sinua. Vastoinkäymiset testaavat sinua. Ja sinä selviät.

Lopulta ainakaan fyysinen kehosi ei selviä: kehosi on kuolevainen. Kuolemanjälkeisestä on vaikea sanoa. On todennäköistä, että elät simulaatiossa.

Itseasiassa elämän eläminen nykyhetkessä ilman kuolemaa ja täydellistä pysähtymistä on haastavaa. Aisteihimme tuleva tieto on näet peräisin menneisyydestä. Sitten aivomme rakentavat ne yhteen omaksi harhakseen. Mielemme elää vahvasti menneessä sekä tulevassa. Mielemme simuloi tulevia skenaarioita sekä palaa menneisiin epätäydellisiin muistioihn.

Kuolema on täydellistä pysähtymistä ja läsnäoloa nykyhetkessä.

Elävää tämä ajatus saattaa kauhistuttaa. Todellisuudessa tämä on tarkoitettu ilahduttamaan, sillä kuolemaa ei tarvitse pelätä.

Elämästä kannattaa iloita, olla läsnä ja antaa lahjansa maailmalle.

On sitten jotain mistä iloita kuolemankin täydellisessä läsnäolossa.