stone-circle-363411_640.jpg

Kaiken sen mitä haluatkaan saavuttaa voit saada yhden toistuvan tekemisen kautta.

Lähtötilanne on jo seurausta toistuvista tekemisistä eli tavoista. Summa sinun ja muiden ihmisten tietoisista ja tiedostamattomista tavoista.

Mikä tahansa merkityksellisesin tavoitteen pitäisi pystyä purkamaan mitattavaksi päivittäiseksi tekemiseksi. Mitä sinä teet tänään sen eteen mitä ikinä haluatkaan saavuttaa?

Muuta tuo päivittäinen tekeminen sellaiseksi, että mikä yksi asia sinun täytyy tehdä,

Vielä ekstrana: mieti sellainen päivittäinen tekeminen joka tekee kaiken muun tekemisestä helpompaa tai tarpeetonta. Ajatus tulee Gary Kellerin –kirjasta ”The One Thing” – eli se yksi asia, joka tekee kaikesta muusta helpompaa.

Epätavalliset tulokset ovat seuraustatarksta fokuksesta eli kaikista tärkeimpien asioiden tunnistamisesta ja tekemisestä. Tunnista ja tee oikeasti tärkeä asia.

Kyse on hyvin pitkälti syy-seuraussuhteiden hahmottamisesta. Esimerkiksi jos et liiku tarpeeksi niin todennäköisesti paras tekeminen mitä voit tehdä on kävellä kunnes saavutat 10 000 askeleen (tai edes 7000 askeleen) rajapyykin  ennen nukkumaanmenoaikaa. Tämä on koska liikunta a) auttaa sinua saamaan paremman levon b) tekee ihmeitä ajattelullesi c) kehosi tarvitsee rasitusta.

Vaikutukset sillä, että pidämme huolta vaikka riittävästä unesta tai liikunnasta säteilee kaikille muille elämän osa-alueille. Tämän vuoksi lähes varmasti voin sanoa, että jollain muotoa liikunta on osa sinunkin suurta tavoitettasi, kosak se auttaa sinua saavuttamaan sen mitä eniten tarvitset.

Lepo, liikunta ja ravinto.

Mieti minkälaisia tapoja sinulla on näiden osa-alueiden osalta. Mitä voisit vahvistaa, mitä muuttaa? Nämä kaikki palvelevat sinua kohti sinun suurinta tavoitettavasi, kunhan teet niistä ensin helppoa tekemistä ja sitten ajan kanssa tietoisesia tapoja.