sea-1377712_640.jpg

Ihmisinä olemme ainutlaatuisia erityisesti ajan luonteen vuoksi. Vaikka fyysisiltä kyvyiltä tai ominaisuuksiltamme voimme joissain määrin olla samankaltaisia tai maailmasta löytyy ainakin joku joka todennäköisesti on, aika, paikka ja henkilökohtainen elämänkokemuksemme on muovannut meidän mielestämme ja maailmankuvastamme ainutlaatuisen. Mieli on valtava ja mittaamaton voimavara kun kyseessä on jonkin asian aikaansaaminen.

Kykenemme suunnitelemaan ja kuvittelemaan lopputuloksen sekä eri vaihtoehtoja sen tekemiseksi. Sanotaan, että Nikola Tesla kykeni vaivattomasti rakentamaan monimutkaisia ja keksintöjä ensin mielessään ennen kuin laittoi nämä oikeasti kokoon. Vaikka meillä ei olisikaan Nikola Tesla tason mielikuvitus kykyä, kykenemme ymmärtämään erilaisia ongelmia ja tuottamaan näihin monenkaltaisia ratkaisuvaithoehtoja tai suunnitelmia ainakin, miten näitä lähdetään ratkomaan.

Pystymme ammentamaan ajatuksia ratkaisuiksi omasta kokemuksestamme sekä tiedostamme. Pystymme hyödyntämään myös uusia tiedonlähteitä joita tunnistamme elämässämme.

Me tiedämme jotain jota jonkun pitäisi tietää ja meidän tulisi kommunikoida se hänelle, sillä tuosta tiedosta olisi valtavasti arvoa vastaanottajalle. Miten me voisimme kommunikoida asian siten, että vastaanottajaa oivaltaa sen nopeasti ja yksinkertaisesti?

 Juuri tuosta kommunikoinnista taiteessa on kyse.

“If art is a human connection that causes someone to change his mind, then you are an artist.” – Seth Godin

Jokainen meistä kykenee tuottamaan valtavaa arvoa tähän maailmaan, erityisesti jos pyrimme kehittämään meidän jo ainutlaatuista olemusta palvelemaan paremmin muita.

Tunnista ainutlaatuisuutesi.

Anna lahjasi maailmalle anteliaasti.

Osallistuin nyt tämän viikon torstaina ja perjantaina Esiintymistaidon valmennukseen. Oivalsin, entistä paremmin sen minkä jo tiesin: suurin pullonkaula ei ole siinä, ettemmekö tietäisi jo valtavasti vaan siinä miten me kykenemme auttamaan muita oivaltamaan se mikä heidän tarvitsee tietää.

Ihminen ei välitä kuinka paljon tiedät, ennen kuin tietää kuinka paljon välität. Miten hän voi tietää kuinka paljon välität? Tietenkin siten, että luot niin valtavaa arvoa hänelle ja osoitat näin, että välität.

Aurinkoista viikonloppua!

Janne