26637679_1184846828315165_1314538510_n.jpg
Sisäinen tuli on kirja kaikille sinulle joka haluat elämääsi lisää hyvinvointia. Kyseessä on Jarin toinen kirja, joten vaikka kyseessä ei olekkaan varsinainen jatko-osa niin varovasti rohkaisin sinua perehtymään myös Sisäiseen sankariin, sllä se luo erinomaista pohjaa tähän teokseen ja elämällesi.

Sisäinen tuli keskittyy siihen mistä hyvinvointi tulee, eli energiaan ja miten sitä tulisi käyttää, jotta saat sitä elämältä runsaammin takaisin. Tätä aihetta lähesyttään kolme osaisen kirjan kautta:

  1. Johdanto jossa lukija viitoitetaan tielle, seuraavaksi 12 elinvoiman prinsiippiä sekä ajatuksia riippuvuuksien ja repsahduksien kuriin laittamisesta.
  2. Elinvoiman viisi lajia kuvaa ja käy kattavasti läpi elinvoiman viisi eri lajia, eli yhteisöllisen, fyysisen, älyllisen ja hengellisen. Lisäksi tässä osassa käydään läpi ajatus siitä, että elinvoima kasvaa sitä haastamalla.
  3. Viimeinen osa on ehtymättömän elinvoiman ohjelma, jossa on kaikki mahdolliset avut näiden ajatusten käytäntöön viemiseen, kaikki on valmista eli ei kun tekemään!

5/5. Kirjasta on valtavasti arvoa, ei ainoastaan yhdelle lukukerralle vaan koko elämälle. Suosittelen ostamaan sen omaksi, jotta voit tehdä muistiinpanoja, highlighteja ja kaikenlaisia kirjainmerkkejä.

Kynnystä tarttua tähän ja sitten vielä lukeakkin varmasti on. Silti rohkaisen sinua siihen, sillä kaikki hyvä tulee vaivannäön kautta.

Antoisia lukuhetkiä!

Janne